9 tips til at spare penge mod Travel

Hvis du leder efter et tilbud på flybillet, er fælles visdom at booke tidligt og være fleksibel med dine datoer. Mens fleksibilitet er god, kan advance del koste dig penge. Peter Greenberg, CBS News’ rejse editor, delte nogle af sine tips til at spare penge og undgå kostbare fejl, når du bestiller flybillet. Så det er finansielle færdigheder måned, har vi besluttet, at der er ingen bedre tidspunkt end nu at runde op vores 50 top penge tips til et saftigt, læse super-nyttige. Fra de bedste måder at budgettet til hvordan man kan øge dine indtjeningsmuligheder som en pro, er disse klumper af finansiel visdom så frisk som den dag de blev offentliggjort.

Der er nogle hjem udgifter, som du nemt kan skære ned på, og andre, som du ikke kan. Tænk på dette som en finansieringsplan og dit hjem er altid en prioritet. Hvis du har en høj rente, kan du muligvis refinansiere eller genforhandle pant. Anden end at, du kunne overveje at flytte til en billigere bolig eller et nyt område, men flytter sig selv er ganske en personlig udgift.

Apropos Albertson’s, elsker de bare mig… Jeg er kupon dronning. De accepterer alle andre butik kuponer så videre søndag jeg ser gennem de tilføjer og bruge en kupon, butik med et manufaturer kupon for den samme vare og de ære dem begge. Denne metode kan virkelig redde big bucks! Jeg ser også deres tilføjer og bruge kuponer plus deres egne salg til at spare endnu mere. Jeg ikke købe tilberedte fødevarer og lave mad fra bunden, selvom du ikke kan slå dette for hygiejne og husholdningsartikler elementer. Jeg går hver torsdag efter morgenmaden og med $100 kontant i lommen for at tilbringe. Jeg også bruge Costco for kød, du bare ikke kan slå kvalitet eller pris, og fryse i separate dele. Vi skal gøre noget rigtigt med vores nøjsomme liv da jeg har haft fornøjelsen af at være et ophold hjemme mor og en betalt off pant siden sidste år! PS også været gift med den samme stor fyr i 19 år!

Arbejde og skole uniformer blive dyrt, men du kan købe dem på discount butikker for en brøkdel af omkostningerne. I mit område har vi butikker, der sælger skoleuniformer, scrubs og overalls til dyb rabatter sammenlignet med omkostningerne ved at købe dem gennem din arbejdsgiver eller skole.

Efter et år havde 11.600 medlemmer af otte kreditforeninger, hvoraf halvdelen sagde, de ikke havde tidligere været regelmæssig opsparere, deponeret $8.5 million på nye konti, gennemsnit omkring $730. Den administrerende direktør for en deltagende kreditforening bemærkede dengang, at gemme Win var langt mere effektiv i at få folk til at spare end tidligere incitamenter, herunder en CD på en eye-popping rente på 10 procent. Commonwealth begyndte at arbejde med lovgivere at tillade praksis i andre stater, og presser på for føderale lovgivning at gøre det muligt i hele landet. Til dato, siger det, sine bestræbelser har hjalp inspirere til mere end 80.000 mennesker til at gemme mere end 170 millioner dollars.

Sidebemærkning om at få sundhedspleje: de fleste (blå) stater har en plan, der er en co-op. Co-op’s teknisk ejes af folk, der køber deres planer, så de vil enten 1. Bruge alle overskud på bedre pleje for medlemmer 2. Returnere din procentdel af overskuddet til dig. Købe forsikring fra en co-op! På den måde dine penge vil ikke gøre nogle forsikringsselskab aktionærer rige.

Donere dine penge kan være en måde at sænke din skat for. Uanset om det er fra donere faktiske dollars til en velgørenhedsorganisation, tøj til Goodwill eller værdsatte aktiver fra en velgørende gave fond, er der masser af måder at gøre donere en måde til at sænke din skat.

For eksempel, pærer er i sæson i perioden November-December og er billigere i løbet af disse måneder, end de er i hele resten af året. Pærer skal derfor stor Thanksgiving samt hjemmelavet julepynt og lækre, overkommelige hæfteklammer i din ferie måltider.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.